nederlands en français
links    contacteer ons    sitemap     
 Boomkwekerij
De Linde

    Bart Dequidt
Boomkwekerij De Linde
Bart Dequidt
Nieuwstraat 70
8956 Kemmel
tel : 057/44.63.49


download PDF cataloog

over ons

De Linde was de naam van het café en de wijk waar ik in 1983 een boomkwekerij uit de grond gestampt heb. Een linde is een mooie boom, typisch Vlaams ook, en vermits het bedrijf rond bomen draait, is het een heel passende naam. In de loop der jaren zijn wij ons echter gaan toeleggen op de kweek van fruitbomen, zodat de vlag niet meer de lading dekt.fruitbomen

Als u fruitbomen koopt bij ons, krijgt u uitgebreid advies. Het is belangrijk om te weten hoe ver u de bomen uit elkaar moet planten en welke rassen u bij elkaar moet zetten om een goede vruchtzetting te krijgen. U kan met ons vooraf een afspraak maken om deze zaken te bespreken. Bij de aankoop krijgt u een uitgebreide brochure met daarin alles wat u moet weten over fruitbomen. Hebt u achteraf problemen met ziektes, dan kan u ons altijd raadplegen. Zoekt u hulp bij het snoeien, dan kunnen wij u wel enkele adressen van ervaren fruitboomsnoeiers geven. Zelf hebben we geen tijd om dat bij u te komen doen.

Naast fruitbomen kan u bij ons andere doorlevende planten voor de tuin kopen: laanbomen, haagplanten. Vermits wij veel belang hechten aan onze leefomgeving, hebben we ook speciale aandacht voor streekeigen bomen en struiken.

Meer details over de fruitrassen, het overige sortiment dat wij aanbieden en de prijzen van dat alles, vindt u in onze jaarlijkse cataloog.

beurzen & activiteiten

Af en toe nemen wij deel aan beurzen of organiseren wij zelf activiteiten (open-tuindag, fruitproefavond, …). Mocht u daarvan graag op hoogte gebracht worden, contacteer mij via onze contactpagina.


© 2024  Bart Dequidt   |   Nieuwstraat 70, 8956 Kemmel   |   tel 057/44.63.49
  website gemaakt en onderhouden met : horticus.net